maanantai 9. huhtikuuta 2012

Makuuhuoneen uusi ilme -Ruostetta ja valkoista untuvaa!


Sisustuksemme on hyvin klassinen ja rauhaisa. Käytämme sävyinä ruskean eri sävyjä, mustaa ja valkoista. Makuuhuoneemme on maalattu vaalealla maitokahvin sävyllä ja sänkymme pääty on laminaattia, sävynä wenge. Yöpöydät ovat mieheni tekemät. Ne ovat afrikkalaista mahonkiapuuta, öljysin ne kahteen kertaan Osmo Colorin eben -sävyllä tummaksi. Ja katso, niistä tulikin oikein kivat!

Yöpöydillä komeilevat upeat valkoiset höyhenhattara lamput, näitä myydään Stockmannilla. Vanhat kartiomuotoiset juuttivarjostimet pääsivät lepäilemään varastonhyllylle uusien tulokkaiden sijaan. Sängyn päätyseinällä liihottelee höyhenen keveästi upeat enkelinsiivet sekä seinään nojaavat valkoiset tikapuut .

Sängyn oikealla puolella on huoneen mittaiset liukuovet (maalattua lasia) ja sen takana on lähes makuuhuoneemme kokoinen vaate/pukeutumishuone. Hyllytilaa löytyy joka lähtöön :)

Sängyn oikean puoleisella yöpöydällä komeilee upea ruostunut herätyskello, joka löytyi läheisestä metsästä maahan hautautuneena. Tällaisia aarteita löytävät vain tarkkanäköiset pikkupojat aarteen etsintämatkoilla. Eikö olekin upea herätyskello? Tuomarinkartano on historiallisesti mielenkiintoista aluetta... :)

Alla kuvia makuuhuoneen kevät uudistuksesta. Pienillä asioilla saa suuria muutoksia :)

Mitäs tykkäätte? :)

-kristiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti